Passa al contingut principal

-Universitats- Nadal 10


-Universitats- Nadal 10

Només dues, però molt maques:








Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fira de Santa Llúcia-Nadal 6

-Fira de Santa Llúcia-Nadal 6 Avui és Santa Llúcia. A casa quan erem petites, la meva germana i jo anavem amb el pare i la mare a comprar a la Fira de Santa Llúcia, davant de la Catedral la molsa pel pessebre, un arbre no gaire gran, alguna figura nova(de fang sobretot) o un nou pont que el que teníem ja s'havia desllorigat, un cel de paper amb estrelletes i unes muntanyes com de Montserrat al fons amb el seu palau d'Herodies, alguns animalets, una foguera, llumetes (perquè mai aguantaven d'un any per l'altre), l'àngel que sempre queia i se li acabaven trencant les ales... Desprès berenavem/sopavem al Conesa i cap a casa a muntar el pessebre a sobre del bufet del menjador. Mentre nosaltres erem a comprar, l'àvia ja havia guardat tot el que hi havia habitualment en aquest sobre i li havia posat la roba adient per colocar-hi el pessebre. La feinada que teniem ma germana i jo recomposant figuretes, muntanyes i camells ja que a la part inferior d'aquest moble er

Luís Filella García- Nadal 12

Luís Filella García , il.lustrador Cosí del meu marit, els respectius avis paterns eren germans i tots dos bombers de Barcelona. M'encanten els seus personatges, tan divertits, diversos, humans... Les que sou mestres heu pogut veure il.lustracions seves en llibres de text. També el trobem en alguns punts de llibre de la Unesco i de Gloria Fuertes (Susaeta)

Coleccionistes Nadal 14

Felicitacions de coleccionistes de punts de llibre: Són dos puzzles, dos punts de llibre, tres postals i una virtual. Moltes gràcies Aquesta és la darrera entrega de l'extra de Nadal, des d'aquí desitjar-vos a tots i a totes que passeu les festes que us mereixeu, en pau i harmonia i amb la companyia de les persones estimades. També penjo dos felicitacions virtuals que he rebut, l'una és molt tendra i l'altra molt sarcàstica.