Passa al contingut principal

Ajuntament de Barcelona- Nadal 8


Ajuntament de Barcelona- Nadal 8

No cal que us digui que sóc una enamorada de Barcelona, i com totes les enamorades del món l'accepto amb els seus defectes i virtuds.
Enguany, jo no se si és per l'edat o pel moment anímic en el qual em trobo o pura casualitat, porto uns quants dies enganxant l'hora màgica del capvespre quasi hivernal. Concretament quan creues un carrer de l'Eixample dels que jo dic horitzontals, és a dir els que van de riu a riu. Si et situes al bell mig de la calçada ( aconsello que sigui amb el semàfor verd pels peatons) al capvespre, tens el privilegi de copsar aquests moments fugissers:






Penseu que estan fetes amb la càmera del mòbil, el dia que inventin la Reflex de 100 grams em faré un fartot de fer fotos.

I ara les nadales.

L'Ajuntament de Barcelona ens tenia acostumats a unes nadales que sempre m'agradaven molt.
Des de la crisi, es van retallar despeses considerades, si no innecessàries, prescindibles. Una d'elles són les nadales que arribaven puntualment a les llars del municipi per nadal i una altra la recepció que feia l'alcalde al Palauet Albeniz de Montjuic a representants de les entitats civils, associacions i dels diferents Consells de la ciutat en agraïment a les diferents tasques dutes a terme durant l'any per la Mercè.
Trobo a faltar les dues però penso que és preferible destinar els diners a qüestions més urgents i necessàries.






Nadal 1991




Nadal 1992










Nadal 1999









Nadal 2000










Nadal 2001, arriba l'any Gaudí







Nadal 2003, cap al Fòrum de les Cultures





Nadal 2004, entrem a l'any del llibre i la lectura





Nadal 2005




Nadal 2006



Nadal 2006


Nadal 2007


Nadal 2008




Nadal 2009






Nadal 2010

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fira de Santa Llúcia-Nadal 6

-Fira de Santa Llúcia-Nadal 6 Avui és Santa Llúcia. A casa quan erem petites, la meva germana i jo anavem amb el pare i la mare a comprar a la Fira de Santa Llúcia, davant de la Catedral la molsa pel pessebre, un arbre no gaire gran, alguna figura nova(de fang sobretot) o un nou pont que el que teníem ja s'havia desllorigat, un cel de paper amb estrelletes i unes muntanyes com de Montserrat al fons amb el seu palau d'Herodies, alguns animalets, una foguera, llumetes (perquè mai aguantaven d'un any per l'altre), l'àngel que sempre queia i se li acabaven trencant les ales... Desprès berenavem/sopavem al Conesa i cap a casa a muntar el pessebre a sobre del bufet del menjador. Mentre nosaltres erem a comprar, l'àvia ja havia guardat tot el que hi havia habitualment en aquest sobre i li havia posat la roba adient per colocar-hi el pessebre. La feinada que teniem ma germana i jo recomposant figuretes, muntanyes i camells ja que a la part inferior d'aquest moble er

Luís Filella García- Nadal 12

Luís Filella García , il.lustrador Cosí del meu marit, els respectius avis paterns eren germans i tots dos bombers de Barcelona. M'encanten els seus personatges, tan divertits, diversos, humans... Les que sou mestres heu pogut veure il.lustracions seves en llibres de text. També el trobem en alguns punts de llibre de la Unesco i de Gloria Fuertes (Susaeta)

Coleccionistes Nadal 14

Felicitacions de coleccionistes de punts de llibre: Són dos puzzles, dos punts de llibre, tres postals i una virtual. Moltes gràcies Aquesta és la darrera entrega de l'extra de Nadal, des d'aquí desitjar-vos a tots i a totes que passeu les festes que us mereixeu, en pau i harmonia i amb la companyia de les persones estimades. També penjo dos felicitacions virtuals que he rebut, l'una és molt tendra i l'altra molt sarcàstica.